Herfst en snippergroen

De eerste herfstdag is weer een feit. De dagen worden weer donkerder en de bladeren vallen van de bomen. Bij overheden zijn de vakanties weer voorbij en er wordt druk gewerkt aan de begroting. Een goed moment om na te gaan denken over het handhaven van illegaal grondbezit. U wilt toch immers ook alvast budget regelen voor volgend jaar?

Dat ook grote gemeenten er niet aan ontkomen om illegaal grondbezit aan te pakken blijkt maar weer uit de gesprekken die onze medewerkers voeren met een aantal grote gemeenten in de Randstad. Door drukke werkzaamheden en krappe bezetting blijkt dat een snippergroeninventarisatie niet door medewerkers zelf kan worden uitgevoerd. Over een vervolgactie wordt al helemaal niet nagedacht. De gedachten van medewerkers gaan alle kanten op: de hoeveelheid werk die wordt verwacht weegt toch niet op tegen de opbrengsten? Of erger nog: verjaring…….ach ja dan laten we het maar verjaren, we zijn het nu toch al kwijt. Gelukkig kan GemVast zulke gedachten vaak weer ombuigen naar een positieve werkhouding. Natuurlijk levert een snippergroentraject over het algemeen meer op dan het kost! Natuurlijk moet een overheid vechten tegen verjaring! Je laat toch niet zomaar je eigendommen afpakken!

Denkt u ook in deze termen over illegaal grondbezit, bel ons dan eens. Wij kunnen u uitleggen dat een snippergroentraject niet betekent dat u omkomt in het werk. Wilt u het gehele traject uit handen geven: prima! onze medewerkers staan klaar voor u. Wilt u klein beginnen: ook prima! we kunnen starten met een pilot wijk. Wilt u zelf de regie houden: prima! wij zorgen voor de helpende handjes. Kortom bepaal zelf de route of laat ons het regelen. Wij zorgen in ieder geval dat het illegaal grondbezit in uw gemeente wordt opgelost.

Snippergroen Snippergroen

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.