Congres Illegaal Grondgebruik 2014

GemVast was dit jaar gastspreker bij het eerste landelijke congres Illegaal grondgebruik. Vereerd waren we met de uitnodiging van Liesbeth van Leijen van Van Leijen Overheidsrecht. Liesbeth is landelijk gezien een bekendheid op gebied van illegaal grondgebruik en de uitnodiging voelde dan ook als een compliment op onze bedrijfsvoering en werkwijze. Natuurlijk begon nu ook de spanning om de vele gemeenten die zich hadden ingeschreven voor het congres iets te laten leren van onze aanpak. Nu al is gebleken dat onze aanpak werkt en zorgt voor een soepel en effectief snippergroentraject. Het was dan ook onze wens zoveel mogelijk gemeenten hier deelgenoot van te maken. Immers, hoe sneller illegaal grondgebruik landelijk gezien wordt opgelost des te beter!

De dag werd een groot succes! Liesbeth heeft er een feestje van gemaakt op een geweldige locatie in de bossen van Vugt. De ambtenaren van de aanwezige gemeenten luisterden aandachtig en wisten met hun vragen zoveel mogelijk informatie uit de sprekers te krijgen. Onze werkwijze, waarop we kiezen voor gesprekken met de bewoners en het verhuren/verkopen van percelen, sprak de deelnemers enorm aan, waardoor er een prettige discussie en geestdrift ontstond onder de deelnemers. Geweldig om te zien dat zoveel ambtenaren bewust en vol passie met hun vak bezig zijn!

Kortom een dag met een gouden randje. We hebben veel deelnemers persoonlijk kunnen spreken en inmiddels zijn de eerste offertegesprekken met enkele deelnemers al gestart.

Liesbeth, hartelijk dank voor de uitnodiging en alle deelnemers bedankt voor jullie enthousiasme en slimme vragen!

Foto’s 11A Fotografie

Neem vrijblijvend contact met ons op.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.